Кількість
|
Вартість
|
||
|
Моринга олійна (Moringa oleifera) - це тропічне дерево, що виростає в Індії і Пакистані.
Вона багата натуральними живильними речовинами (особливо листя), вітаміни А, D і С, натрієм, калієм, залізом, кальцієм і магнієм.
Також містить велику кількість антиоксидантів, речовин, які борються з вільними радикалами, відповідальними за старіння клітин і деградацію тканин. Моринга зміцнює імунну систему, прискорює обмін речовин, покращує кровообіг і допомагає травленню.
Порошок з листя цього дерева позитивно впливає на загальне самопочуття, покращує якість сну, а також корисний при схудненні оскільки прискорює спалювання жиру.
Порошок листя Моринги містить:
В 7 раз больше витамина С, чем в апельсине
В 2 раза больше клетчатки, чем в цельной пшенице
В 4 раза больше витамина Е, чем у зародышей пшеницы
В 4 раза больше витамина А, чем в моркови
В 7 раз больше витаминов В1 и В2, чем в дрожжах
В 4 раза больше фолиевой кислоты, чем в говяжьей печени
В 3 раза больше калия, чем в бананах
В 9 раз больше железа, чем в говяжье вырезке
В 4 раза больше кальция, чем в коровьем молоке
В 2-3 раза больше лютеина, чем в капусте
В 6 раз больше полифенолов, чем в вине
В 37 раз больше антиоксидантов, чем у винограда
В 2 рази більше білка, ніж у йогурті.
Дозування:
3-5 г порошку (чайна ложка) в день.
Моринга може бути додана в йогурти, каші або смузі.