Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ерітріт (ерітрітол) – є природним низькокалорійним підсолоджувачем. Зазвичай він зустрічається у фруктах та овочах.
Еритрол має тонкий солодкий аромат. Він використовується як більш здорова альтернатива традиційному цукру, підходить для приготування їжі та випічки, але не підвищує загальну калорійність страв.
Перевага еритролу в тому, що він не викликає карієсу. Після прийому внутрішньо швидко виводиться з організму, не має жодних побічних ефектів. Скільки б ви не спожили ертрола – на фігурі це аж ніяк не позначиться.
Використання еритритолу:
Еритрол може використовуватися як традиційний цукор, для приготування їжі, випічки або підсолоджування, ідеальний для раціону, де необхідно зниження калорійності страв. Також необхідно знати, що еририт не такий солодкий, як традиційний цукор (приблизно 75% від солодощі цукру).